пазарска количка

количество артикул цена общо
общо  лв. с ДДС

БЪЛГАРСКО РОЗОВО МАСЛО

Най-качественото и търсено по цял свят розово масло се получа в България  от култивираната  Rosa damascena - казанлъшка Маслодайна роза, отглеждана в Розовата долина, където се намират най-подходящите условия за  нейното развитие и от където  се получава най-ценното розово масло в света-българското.

Българското розово масло е натурален продукт, получен чрез водно-парна дестилация на свежи цветове от маслодайна роза-Rosa damascena Mill,отглеждана в Розовата долина. Един килограм розово масло се получа обикновено  от 3 до 3,5 тона розов цвят. В състава на българското розово масло са установени около 283 компоненти, разделени в две основни  групи вещества: носители и фиксатори на мириса.

 Носителите на мириса  представляват течната част на маслото, докато  фиксаторите са твърди при стайна температура и безмирисни, но фиксират мириса и му придават трайност.

 Българското розово масло е възприето като световен еталон за качество.

То намира широко приложение в парфюмерията, козметиката и медицината.

 

*Всички продукти,  предлагани от нашата компания са сертифицирани в международно признати лаборатории, за което предоставяме необходимия сертификат за качество.